Љупчо РИСТОВСКИ
„Нова политичка визија е на повидок...
ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија.

Сега е време за мобилизација на сѐ што е
потенцијал на нацијата, дома и надвор.

Поддржете нѐ со пополнување на
пристапницата / изјава за основање.


Однапред ви благодариме и нека Бог ја благослови
вашата ревност за Македонија и својот народ.“
 

Сега е време за мобилизација на сѐ што е
потенцијал на нацијата, дома и надвор.

Поддржете нѐ со пополнување на
пристапницата / изјава за основање.


Однапред ви благодариме и нека Бог ја благослови
вашата ревност за Македонија и својот народ.
Членка: